Belgian Knockout en Beats of Golf slaan handen in elkaar!

 

Wij melden jullie met veel enthousiasme dat Beats of Golf en Belgian Knockout een samenwerking aangaan. Als snel vonden beiden partijen elkaar in hun gezamenlijke missie “een unieke golfervaring toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen”.

 

Beats of Golf zal dit jaar de bezoekers van de Belgian Knockout een unieke golfervaring schenken. Dit doen ze aan de hand van hun mobiele digitale driving range. Een 40 voet zeecontainer werd omgebouwd tot een driving range met bar en beats. De container beschikt over drie afslagplaatsen die zijn uitgerust met een Skytrak golfsimulator waardoor de golfer zich op een echt golfterrein waant. De bal wordt opgevangen door een net dat de bal automatisch terug bij de golfer brengt, dit net werd door Beats of Golf zelf ontwikkeld. De software laat zelfs toe om op wereldbekende terreinen te spelen!

 

Deze innovatie zorgt ervoor dat de spelers niet alleen een echte golfervaring beleven maar ook in real time feedback krijgen op hun prestatie. Dankzij de Beats of Golf coaches krijgen bezoekers de juiste tips om van hun eerste golfervaring een succes te maken! Naast het sportieve gedeelte voorziet Beats of Golf ook letterlijk beats dankzij een in de container ingebouwde muziekinstallatie. Bovendien kan elke sporter of supporter genieten van een drankje in het bargedeelte. “We hopen dat ons concept de laatste drempels om van deze prachtige sport te kunnen genieten wegneemt! Wij voorzien golfmateriaal van Inesis, er is geen dresscode en bezoekers kunnen genieten van sport, muziek en een drankje!”, zo vatten de oprichters van Beats of Golf, Luk De Meester en Christophe Pape, hun missie mooi samen.

 

Belgian Knockout

 

In 2018 nam Pieters Productions, een evenementenbureau dat mede werd opgericht door Thomas Pieters, de organisatie van de Belgian Open op zich. Na een afwezigheid van 18 jaar brachten zij hiermee de Belgian Open terug op de kalender van de European Tour. De Belgian Open werd geherintroduceerd onder de naam Belgian Knockout.

 

De Belgian Knockout is een internationaal golftoernooi dat deel uitmaakt van de Europese PGA Tour. Met een deelnemersveld bestaande uit 144 van de beste golfers ter wereld, een prijzenpot van meer dan één miljoen euro en 20.000 toeschouwers, is de Belgian Knockout één van de prominentste sportevenementen van België.

 

De eerste editie van de Belgian Knockout, en dus de 53ste editie van de Belgian Open, vond plaats van 17 tot 20 mei 2018 te Rinkven International Golf Club, Schilde, Antwerpen.

 

Beats of Golf

 

Een start-up die het leven zag eind 2017. Twee Decathlonners (Luk De Meester- Communicatie Directeur, en Christophe Pape - Commercieel Directeur Golf) hebben deze BVBA opgestart met als doel de golfsport in België verder toegankelijk te maken. Beats of Golf focust zich voornamelijk op het creëren van een unieke digitale golfervaring. Hiervoor richten ze zich op de verkoop van home golf installaties en de facilitatie van golf op events. Zo hebben ze in het verleden reeds golf toegankelijk gemaakt op een jobbeurs en een golf pop-up geopend in hartje Brussel.

 

Meer info via www.beatsofgolf.com

 

Luk De Meester (Beats of Golf)

GSM 0485398873

info@beatsofgolf.com

Logo Beats of Golf, start to golf, golf simulator, starten me golfen, simulator, the net return, golfcoach

BVBA BEATS OF GOLF SHOP

Leo Baekelandstraat 31

2650 Edegem

België

AXA IBAN BE96 7512 0891 5105

VAT BE 0684.569.976

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Our partners:

download (3).png